♡ T R I P L E-E L ♡
And suddenly she appeared reviewing something hahaha
Tuesday, 11 August 2015 • 01:02 • 0 si comel

Assalamualaikum :)

Hai semua..
Dah lama Hanan menghilang dari dunia blog ni..
Serius dah berbulan dah tak menaip kat sini. Dah lama dah tak pos entri kat sini. 
Oh you know how i missed it hahahaha..
Biasalah bila dah start study ni dah jadi makin busy :')

Okay hari ni entri Hanan tentang review satu produk ni..
Korang mesti pernah dengar kan tentang Pobling Pore ??


Mesti ada di antara korang yang tgh guna sekarang..
Kelebihannya memang bagus kan tapi.......
Hanan lebih suka gunakan produk macam yang kat bawah ni.
Produk from The Body Shop


Berus ni cara gunanya memang secara manual berbanding pobling yang ada getaran menggunakan bateri tetapi pobling ni amat sensitif dan cepat rosak kalau terkena air..
Lagipun harga pobling yang dijual dalam lingkungan RM40-RM50..

Kalau facial brush yang body shop tu harganya cuma RM15 sahaja lebih murah berbanding pobling pore. Hanan memang suggest korang pakai yang ni sebab dah tentulah tiada risiko untuk rosak kan sebab tak menggunakan bateri.
Cuma berus yang ni kasar sikit berbanding pobling tuu tapi bagi Hanan okay saja hiks

Okay itu sahaja untuk hari ni..
Mesti korang dah bosan baca entri Hanan hahaha
Dahlaa pergi tidur semua stop scroll instagram twitter bagai hahaha
Night guys....






Hello hello
Saturday, 11 April 2015 • 15:30 • 3 si comel
Assalamualaikum..

Yeay berjaya juga Hanan buka blog kesayangan ni..
Dah lama tak update since masuk U Hanan jadi busy sangat.
Sorry guys.. Hahaha..

Okay okay, nak cerita trip yang Hanan pergi yang
dua minggu lepas dan last week punya..
Dua minggu lepas Hanan pergi trip to Yakult Factory kat Seremban..
Hehehe..

rakan-rakan LI

Lepas je pergi kilang Yakult tuu kitorang pergi lepak kat Palm Mall.
Disebabkan budak2 ni dah lapar kitorng pi makan Ayam Penyet....
Huiii sedap sangat and sambal diorang memang dasyat.
Panas telinga Hanan hahaha

Lepas makan kitorang pergi tengok wayang !
FAST AND FURIOUS 7
Memang terbaik la cerita ni.. Nora bagi 5 bintang hahaha
Siapa yang dah tengok ?? Yeay kita geng !

Okay last week pulak Hanan and coursemates pergi
trip to Parliament weeeheeee..
Best weh tengok menteri2 duk gaduh dalam sidang tuu..
Dapat jugak pengalaman walaupun kejap je dapat masuk
dalam setengah jam je..
Tak puas laaa haha nak tengok lagi hihi

team Syariah & Undang-undang USIM

OKAY DAH DAH LA TU HANAN HAHAHA..
BILA DAH START BERCERITA MEMANG TAK NAK STOP !
JUMPA LAIN KALI BYE !


http://matcuoi.com



FIRST GIVEAWAY MAWAR PUTIH
Monday, 9 February 2015 • 21:15 • 6 si comel
Assalamualaikum :)


Klik banner untuk join..

Labels:



PAST
AWAK CARI APA ?



// MAD WORLD~


✿THE OWNER✿


-->ASSALAMUALAIKUM :)<--

Welcome to my blog.
Hey , I'm Nur Hanan Aqilah Abu Bakar.
Unofficially 20 years old.
Follow my blog? Tell me! I'll follow u back dear
Please be nice here okay. You'll be blessed
Tq dalim :)

twitter : @nurhananaqilah
instagram : @hnnaqilah

mood : Rinduuu ~
http://matcuoi.com
 Cute Visitor[s]ღ
GIVE ME YOUR WORDS !
✖ no harsh words !
✔ url blog sahaja dibenarkan
❣ link iklan tak akan diendahkan
♪//HARAP MAKLUM//♪



FOLLOW SINI DEAR


TABUNG STUDY ^^,





BLOG ARCHIEVES