♡ T R I P L E-E L ♡
LOVE AFTER MARRIAGE ... OHH , SO SWEET
Friday, 20 July 2012 • 23:35 • 0 si comel
hello peeps , bru2 ni kan hanan adelah bace satu blog ni ... waa perfect dye punyer ayat , her life .. ttibe rase jeles .. kuang3 . ttibe ! act , tuan punyer blog tuu "dena" kena melmar .. lame dah , dye dah kawen dah skarang .. ohh ,sweet giler .. ttibe sorang llaki yg kiter tak kenal dtg mlamar ?? 
shock weyhh .. boley jadi tak keruan do ...


aku ade download dye punyer video .. haa , that guy mlamar pakai dslr ..
fuhhh , mne nak cari llaki kayak gini dong .. nak taw cerita ??
check it out now !



menarik tak ? hmm , nak tahu lebih lanjut bkak la dye punyer blog "denakamarulbahrin.blogspot.com"




for sure , hanan suke dye punyer cara n gaya .. dah la dena comel !! 
eh , hujung blan ni hanan dah trial SPM ... err .. form 4 tak cover lagi .. blambak lagi ni ..
cane ek cane ek ?? haha , boley plak gi tnyer .. kena la bace buku 




eh eh , skarang la cik kak , dah dah ... tutup semua bnda2 teknologi yg ade depan mate tuu ...
hehe .. nak off dah ni ... just nak share bnda alah ni jew ..
emm , dhla weyhhh ... baibai :3


PASTFUTURE
AWAK CARI APA ?



// MAD WORLD~


✿THE OWNER✿


-->ASSALAMUALAIKUM :)<--

Welcome to my blog.
Hey , I'm Nur Hanan Aqilah Abu Bakar.
Unofficially 20 years old.
Follow my blog? Tell me! I'll follow u back dear
Please be nice here okay. You'll be blessed
Tq dalim :)

twitter : @nurhananaqilah
instagram : @hnnaqilah

mood : Rinduuu ~
http://matcuoi.com
 Cute Visitor[s]ღ
GIVE ME YOUR WORDS !
✖ no harsh words !
✔ url blog sahaja dibenarkan
❣ link iklan tak akan diendahkan
♪//HARAP MAKLUM//♪



FOLLOW SINI DEAR


TABUNG STUDY ^^,





BLOG ARCHIEVES