♡ T R I P L E-E L ♡
si MEOWWW
Sunday, 22 July 2012 • 00:35 • 0 si comel
salam ...
entri kali ni hanan nak citer sal kucing ... eh eh ., asal plak .. tetibe jew .. HAHA:D
sajew coz hari nih bnyak kali tgok kucing ...




hari nih time daam kete lpas tusyen abes , ade la bace paper bh ni ... belek punyer belek , last last jmpa sal criter sal kucing ... tgok citer sal bola , umpphh , hampeh .. habes klantan kena 5-0 dgn QPR tuu .. bosan . memanglahh , korang tuu badan besar besar , tinggi tinggi ... mnela bley lawan kitorang yang agak kenit ni ...


eh eh , nak citer sal kucing tpi gi citer sal bola plak .. mcam ni , adelahh sorang mamat ni tgh jalan2 , pstu dye tgok ramai orang kt depan satu kedai ni .. mamat tu ape lgi , msti nak jadi busybody jgak ...
bila dtg dekat , dye ade sekor kucing yg penuh darah ... yg mlang n kciannyer that cat kena potong kaki .. ya allah , dasyat betol .. dahla dua dua kaki depan tuu




4 sure , ade manusia yg se"cruel" macam tuu , heyyy , tkderk hati perot la kau ni .. just pasal kucing tuu curi ikan kau nak bt camtu ... kau ingat ni hukum hudud ke huhh ?? boley plak , tak payah la jadi sekejam tuu .. halau halau camtu pon dah cukup bro ... isshh , manusia manusia .


last last , mamat tuu yg kcian sngat tgok kucing tuu , trus ambek n balut kucing dgan dye punyer jaket .. ohh , bagoslaa .. act , dye nak bawak pegi klinik but sbab faktor kewangan yang tak mengizinkan so dye just sapu minyak gamat jew ... n smpai la beberapa bulan dyee rawat kucing tuuu .... taw ta , dye namakan kucing tuu "hero" .. hmm , okelah .. hero tuu still ade smpai skarang even the incident happen 7 tahun lepas ..


masyaallah , kcian hero hidup dalam keadn kudung ... dahla hero comel .. sayu bila tgok dye punyer pic ..
cam susah giler nak gerak situ sini ... kalaulah jadi kat kiter mcm mane ?? haaaa , sdeykan ...


pastu kan , time otw nak anta my sis naik bas , bnyak hanan nmpak kucing mati kena langgar .. tpi 2 ekor jew kot ,. tkder la bnyak sngat .. lbih dari satu bnyak la  kannn ? ngeh3 . tpikan area kucing kucing tuu dekat sangat ... cam kebetulan larr ..haha . pelik adelaaa ...



4 sure , kucing2 nih tkde kena mengena taw dengan critera cingcing tuu..
diorang ni hanyalah semata-mata hiasan ...
HUAHAHA :d *comel kan ??



hey , dngar ni , minggu ni umi bagi tmpoh percubaan ... tmpoh ape ?? jap jap , nak ckap laa ni ...
umi cakap kalo minggu ni hanan bley pegi awal sekolah , minggu2 lain boley pegi hari ahad plak ... so , hanan ken la bangun awal n tak boleh tido dah lepas sahur ... hehe .. bkannyer ape , kalo puasa sblom ni tkpewla pegi hari sabtu , tak kesah pon .. taun ni kan hanan ade tusyen so tak boley nak bawak makanan dari umah .. hanan kan  manje cket .. ye ke ?? eh eh , taklaaa ..hee~ 


alamak , got to go laah , i still have a lot of work to do ..
hope ni jadi nice entri untuk korang .. 






LOVE~


PASTFUTURE
AWAK CARI APA ?



// MAD WORLD~


✿THE OWNER✿


-->ASSALAMUALAIKUM :)<--

Welcome to my blog.
Hey , I'm Nur Hanan Aqilah Abu Bakar.
Unofficially 20 years old.
Follow my blog? Tell me! I'll follow u back dear
Please be nice here okay. You'll be blessed
Tq dalim :)

twitter : @nurhananaqilah
instagram : @hnnaqilah

mood : Rinduuu ~
http://matcuoi.com
 Cute Visitor[s]ღ
GIVE ME YOUR WORDS !
✖ no harsh words !
✔ url blog sahaja dibenarkan
❣ link iklan tak akan diendahkan
♪//HARAP MAKLUM//♪



FOLLOW SINI DEAR


TABUNG STUDY ^^,





BLOG ARCHIEVES