♡ T R I P L E-E L ♡
15 days only :/
Sunday, 21 October 2012 • 01:43 • 1 si comel
assalamualaikum ,
hey , lgi two weeks nak exam .. yes SPM !
hanan takut , berdebar , n tatw nak bt mcm mane ...
hanan tak kuat nak lalui semua ni ...
Ya Allah ..... kuatkan lah hamba mu ini ....................
macam2 dah jdi kat hanan sebelum ni , n now hanan  
dah tak kesah dah sal semua org ....
just think about my future only ...
hanan nak ikut jejak long masuk makhtab ambek TESL ..
korang , doakn hanan bt yg terbaik ..
abah cakap , start thun ktorg , sape2 yg dapat 9a ,
serta-merta akan dapat tawaran masuk makhtab ...
kan best tu , dhla bila dah habis boley keje trus .. hiuhiu :3
kalo tak dapat msuk makhtab pon uia un jadilah ...
pape pon , good luck ntuk semua calon SPM .. 
hanan tahu kiter semua boley buat ...
maybe ini last hanan update blog ni before exam .
bulan ni makin busy lagi2 dgan tusyen yg berkali2 in one week ..
memang penat , tapi hanan kena tempuh semua ni .. 
hanan ambek 10 subjek ,
hope semua dapat 'A' !! 
insyaallah , ameen ~


YA ALLAH ! SEMOGA NUR HANAN AQILAH ABU BAKAR MENDAPAT 
10 'A' DALAM SPM 2012 .. BERIKANLAH KEKUATAN DAN KEJAYAAN 
KEPADANYA YA ALLAH .... AMEEN YA RABBAL ALAMEEN ~


PASTFUTURE
AWAK CARI APA ?



// MAD WORLD~


✿THE OWNER✿


-->ASSALAMUALAIKUM :)<--

Welcome to my blog.
Hey , I'm Nur Hanan Aqilah Abu Bakar.
Unofficially 20 years old.
Follow my blog? Tell me! I'll follow u back dear
Please be nice here okay. You'll be blessed
Tq dalim :)

twitter : @nurhananaqilah
instagram : @hnnaqilah

mood : Rinduuu ~
http://matcuoi.com
 Cute Visitor[s]ღ
GIVE ME YOUR WORDS !
✖ no harsh words !
✔ url blog sahaja dibenarkan
❣ link iklan tak akan diendahkan
♪//HARAP MAKLUM//♪



FOLLOW SINI DEAR


TABUNG STUDY ^^,





BLOG ARCHIEVES