♡ T R I P L E-E L ♡
start the day with a new experience
Monday, 10 December 2012 • 21:27 • 3 si comel
assalamulaikum and selamat malam semua :)
okay , tak sabar nak citer sal what happen today ..
hari ni hari yang sangat membosankan hanan tpi jugak
hari yang happy la jugak cket2 .. 


hari ni kan hanan pegi daftar lesen kereta dengan iera ..
mula2 start kelas tu agakla teruja but only in a minute ..i guess !
dahla time nak masuk kelas tu , kelas dah hampir nak penuh
so hanan tak boleh duk sekali ngm iera .. hanan duk depan sekali
and iera duk barisan ketiga .


then , masuklah sorang laki ni name Cg Wan Hilmi .. first2 masuk tu
punyerlaa tegas semacam tpi after dye start mengajar , Cg Hilmi
agak lawak do .. okeylaa , cara penyampaian dye tuu ..
tak boring la sangat .. 


lepas tu , Cg Hilmi bagilah kitorang rehat a few minutes .. so ,
hanan n iera pegi la kantin n guess what ? ade jugak 
manusia-manusia yang kitorang kenal .. aah , tolongla , muka slumber nak mampus kitorang .. mane taknyer , dah diorang laki do ..malu malu ==,


kelas kpp start balik kul 2 .. yang paling sadis , bukan Cg Hilmi 
dah but Cg Aziz pulak . adoyai .. nak Cg Hilmi ! :(
Cg Aziz ni okay jugak n pandai melawak .. dah la dye kenakan 
aku jugak tadi .. cuma satu jew , Cg Aziz ni , ceriter dye 
bertimbun sangat sampaikan boley buat aku mengantuk ..
siap tersengguk lagi boh ! bukan hanan jew , bila berpaling
kat belakang .., itu dia , ramai do yg tersengguk ..
sori cg , kitorang terlalu penat cz dah petang time tu ..
dahla , hanan tak makan pape since pagi just minum air jew .





tepat kul 4.05 minit , kelas tamat .. kelas tamat tandanya lepas ni
hanan kena buat ujian berkomputer pulak fuuhh ..
bincang punyer bincang ngm iera , kitorang decide nak buat 
ujian tuu hari jumaat ni .. kirenyew ade la mase 3 hari untuk
khatam buku yg dye bagi tuu .. semua soklan ade 50 , and dye nak
betul paling minimum 42 soklan .. harap2 laa hanan lulus kalo tak 
kena bayar do ..




so , nanti hanan duk mengadap buku ni jewla sepanjang 3 hari ni .
dah la tebal .. hmm , sabar jewla .. lumrah hidup la katekan ..


hhm , gementarnyer nak test drive nanti .. hanan stop sini dulu
cz nak layan sepupu2 yg kecik uh .. diorang datang umah ..
HAHA:D sempat lagi mengadap bnda alah ni ..
oke , ta ta :)






PASTFUTURE
AWAK CARI APA ?



// MAD WORLD~


✿THE OWNER✿


-->ASSALAMUALAIKUM :)<--

Welcome to my blog.
Hey , I'm Nur Hanan Aqilah Abu Bakar.
Unofficially 20 years old.
Follow my blog? Tell me! I'll follow u back dear
Please be nice here okay. You'll be blessed
Tq dalim :)

twitter : @nurhananaqilah
instagram : @hnnaqilah

mood : Rinduuu ~
http://matcuoi.com
 Cute Visitor[s]ღ
GIVE ME YOUR WORDS !
✖ no harsh words !
✔ url blog sahaja dibenarkan
❣ link iklan tak akan diendahkan
♪//HARAP MAKLUM//♪



FOLLOW SINI DEAR


TABUNG STUDY ^^,





BLOG ARCHIEVES