♡ T R I P L E-E L ♡
Woot woot ! Happy Eid Mubarak !
Tuesday, 13 August 2013 • 17:12 • 0 si comel
assalamualaikum semua :)


sori sangat2 sebab hanan dah lame menyepi and tgokla blog hanan
ni masih tak tersusun dengan rapi laaa .. busy sangat .
kan bulan puasa baru ni hanan ade trial stam . hehe 
entah macam mane laa result hanan nnti bukak skolah nnti tahulaa tuu

eshh , banyak pulak membebel hanan ni smpai lupa nak wish
kat korang selamat hari raya aidilfitri . tak terlambat lagi  kan nak ucap, rayerkan sebulan . maafkan hanan if hanan ade bt salah silap ngm korang taw taw ! haha . 
#cam memaksa pon ade . hee . gurau jew 





maafla kalo gambar hanan tu tak tantek .. dah la edit tak pandai . sob sob .
tkpew2 , yg penting ucapan bukan paras rupa kang .. hehe .

okeyla , hanan nak stop kat sini dulu ..
nnti kalo ade pape criter or pape hal , hanan share kat sini taw .
insyaAllah kalau tak busy .. bye :3


PASTFUTURE
AWAK CARI APA ?



// MAD WORLD~


✿THE OWNER✿


-->ASSALAMUALAIKUM :)<--

Welcome to my blog.
Hey , I'm Nur Hanan Aqilah Abu Bakar.
Unofficially 20 years old.
Follow my blog? Tell me! I'll follow u back dear
Please be nice here okay. You'll be blessed
Tq dalim :)

twitter : @nurhananaqilah
instagram : @hnnaqilah

mood : Rinduuu ~
http://matcuoi.com
 Cute Visitor[s]ღ
GIVE ME YOUR WORDS !
✖ no harsh words !
✔ url blog sahaja dibenarkan
❣ link iklan tak akan diendahkan
♪//HARAP MAKLUM//♪



FOLLOW SINI DEAR


TABUNG STUDY ^^,





BLOG ARCHIEVES