♡ T R I P L E-E L ♡
I'm sweet eighteen :3
Friday, 20 September 2013 • 13:07 • 0 si comel
Ahamdulillah ..
hanan sudah meningkat dewasa .. terima kasih Allah kerna masih
beri peluang hanan untuk menjadi khalifah di bumiMu ini Ya Rabb ..
korang doakan hanan semoga berjaya dlam hidup ini , dan sentiasa ceria :)

time hari birthday hanan ade something happen ..
hanan and abah accident kena langgar dengan mat rempit .. 
alhamdulillah kami tak apa2 ..
tapi budakk tuu malang nasib dye . dia meninggal .. al-fatihah ~

hanan nak cakapla kan .. malang ni tak berbau ..
kalau kita yg beringat , org lain plak yg tak beringat .. itulah namenyer hidup kan .
hanan rase hadiah yg paling bermakna birthday tahun ni ialah Allah masih kasi
hanan peluang untuk hidup kat dunia ni lagi ...



#thanks kat sape2 yg wish birthday hanan .. sayang korang <3




PASTFUTURE
AWAK CARI APA ?



// MAD WORLD~


✿THE OWNER✿


-->ASSALAMUALAIKUM :)<--

Welcome to my blog.
Hey , I'm Nur Hanan Aqilah Abu Bakar.
Unofficially 20 years old.
Follow my blog? Tell me! I'll follow u back dear
Please be nice here okay. You'll be blessed
Tq dalim :)

twitter : @nurhananaqilah
instagram : @hnnaqilah

mood : Rinduuu ~
http://matcuoi.com
 Cute Visitor[s]ღ
GIVE ME YOUR WORDS !
✖ no harsh words !
✔ url blog sahaja dibenarkan
❣ link iklan tak akan diendahkan
♪//HARAP MAKLUM//♪



FOLLOW SINI DEAR


TABUNG STUDY ^^,





BLOG ARCHIEVES