♡ T R I P L E-E L ♡
Cuit-cuit sikit . Dah lama menyepi :/
Saturday, 15 February 2014 • 01:47 • 0 si comel
Assalamualaikum ..

First of all , Hanan dah lama biar blog ni menyepi ..
nasib baik tak ada spider  , kalau tak mesti penuh bersawang kan ? hehe ..
setiap hari , mesti ada je benda yang happen kat kita ..
rasa macam nak cerita semua kat semua tapi Hanan tak sempat ..


Result STAM pon dah keluar , alhamdulillah ..
hilang habis berdebar dan gemuruh yang Hanan rasa lepas exam last 
year .. takut sangat kalau kalau result tak comel 
moga-moga dapat masuk Universiti .. 
Korang doakan Hanan tau ..



Okay , gambar kat atas ini masa hari nak ambil result ..
korang tahu tak Hanan yang mana satu ?
tengok je tak boleh , kenalah kenal si tuan empunya blog ni .. hehe
Hanan yang berdiri yang ketiga dari kanan tuh ..
comel tak ? haha #perasan je lebih :D


Sekarang ni Hanan tengah confuse nak pilih course apa
dan Universiti mana .. nasib baik tarikh tutup UPU 
awal bulan April ni .. boleh juga nak fikir elok-elok
insyaAllah , Hanan akan update selalu blog Hanan ni ...

Nanti kita jumpa lagi di entry yang seterusnya ! 
SELAMAT MALAM  :)


siapa-siapa yang belum friend Hanan dekat Facebook ,
boleh klik SINI !

ada Twitter ? meh follow Hanan ..
klik SINI !



PASTFUTURE
AWAK CARI APA ?



// MAD WORLD~


✿THE OWNER✿


-->ASSALAMUALAIKUM :)<--

Welcome to my blog.
Hey , I'm Nur Hanan Aqilah Abu Bakar.
Unofficially 20 years old.
Follow my blog? Tell me! I'll follow u back dear
Please be nice here okay. You'll be blessed
Tq dalim :)

twitter : @nurhananaqilah
instagram : @hnnaqilah

mood : Rinduuu ~
http://matcuoi.com
 Cute Visitor[s]ღ
GIVE ME YOUR WORDS !
✖ no harsh words !
✔ url blog sahaja dibenarkan
❣ link iklan tak akan diendahkan
♪//HARAP MAKLUM//♪



FOLLOW SINI DEAR


TABUNG STUDY ^^,





BLOG ARCHIEVES