♡ T R I P L E-E L ♡
Krik-krik bunyi cengkerik
Wednesday, 30 April 2014 • 22:24 • 2 si comel

Assalamualaikum semua !! 




Blog Hanan ni dah ada follower widget ...
pakat follow Hanan belako deh *cakapkelantan
kalau nak follow , tinggal jejak korang please kat chatbox yang cute tuu :D
nanti Hanan tak perasan laa .. okey ?!

alamak , dah tukar topik sudah ..
act , nak cerita pasal widget tu je .. tersasul pula .. hehe
macam ni sebenarnya ,
mula-mula try nak edit ,  memang complicated tau
last-last Hanan dah faham 
senang je sebenarnya , macam kacang ! ecece


sebab apa Hanan pergi add follower widget ?
sebabnya Hanan tahu ada sesetengah blogger suka benor
kalau ada widget ni sebab diorang boleh
mention kat owner blog tu yang diorang yang ke berapa follower
kalau kalau diorang follow blog tu ...
so , boleh la owner tu follow balik kan ..
setuju tak ?? hehe


nak add juga ?
bolehhhh ... you all boleh rujuk tutorial kat SINI !
kalau tak faham , you can ask me anything .. 
i will help you .. insyaAllah .
http://matcuoi.com


**awak-awak nak PAHALA tak ?? NAK ?!

Jom ! Puasa sunat esok !
esokkan hari Khamis , 1 Rejab ...
rugi kalau sia-siakan peluang yang Allah bagi ni ..
 so ,jangan lupa bangun sahur tau ..
set alarm tuuu .. ajak family sekali tau tau !
hehehe :3


okayy , next entry kita jumpa lagi :D







PASTFUTURE
AWAK CARI APA ?



// MAD WORLD~


✿THE OWNER✿


-->ASSALAMUALAIKUM :)<--

Welcome to my blog.
Hey , I'm Nur Hanan Aqilah Abu Bakar.
Unofficially 20 years old.
Follow my blog? Tell me! I'll follow u back dear
Please be nice here okay. You'll be blessed
Tq dalim :)

twitter : @nurhananaqilah
instagram : @hnnaqilah

mood : Rinduuu ~
http://matcuoi.com
 Cute Visitor[s]ღ
GIVE ME YOUR WORDS !
✖ no harsh words !
✔ url blog sahaja dibenarkan
❣ link iklan tak akan diendahkan
♪//HARAP MAKLUM//♪



FOLLOW SINI DEAR


TABUNG STUDY ^^,





BLOG ARCHIEVES