♡ T R I P L E-E L ♡
Bila fikir-fikir balik
Saturday, 19 April 2014 • 01:21 • 2 si comel
Assalamualaikum ...

Happy Weekends uolls !



Hehhe .. Tiba-tiba terasa something ..
Rasa macam tak jadi nak letak lagu kat ini blog ..
KENAPA ?
sebab Hanan rasa lagu ni tak letak pun takpe kan ..
lagipun Hanan tak nak serabutkan awak awak semua
bila buka blog ni ..

Contohnya , korang buka banyak banyak blog ,
lepas tu semua blog tu ada lagu ..
tak rasa nak pecah kepala korang kan ..
haa , mesti ada yang sesetengah tu
akan tutup terus blog tu . betul tak apa Hanan cakap ?

Lagipun Hanan ni tak reti nak pilih lagu
yang kena dengan jiwa masing-masing ..hehe
kalau letak lagu , makin berat la blog Hanan ni ..

Hanan memang tabik spring la kat blogger yang lain
sebabnya , lagu diorang memang kenalah dengan blog masing-masing ..
Sesuai sangat tau ! Jealous pun hado .. HAHA

anyway , thanks to eikingg sebab suggestkan Hanan 
pakai scm player ...
tapi sorry Hanan tak jadi nak buat .. hee
jangan marah naa ~

------------------------------------------------------------

**nak tanya ,
ada tak orang nak exchange link blog dengan Hanan ?
 kalau ada bagi tahu Hanan eh ... TQ

#GOODNIGHThttp://matcuoi.com





PASTFUTURE
AWAK CARI APA ?



// MAD WORLD~


✿THE OWNER✿


-->ASSALAMUALAIKUM :)<--

Welcome to my blog.
Hey , I'm Nur Hanan Aqilah Abu Bakar.
Unofficially 20 years old.
Follow my blog? Tell me! I'll follow u back dear
Please be nice here okay. You'll be blessed
Tq dalim :)

twitter : @nurhananaqilah
instagram : @hnnaqilah

mood : Rinduuu ~
http://matcuoi.com
 Cute Visitor[s]ღ
GIVE ME YOUR WORDS !
✖ no harsh words !
✔ url blog sahaja dibenarkan
❣ link iklan tak akan diendahkan
♪//HARAP MAKLUM//♪



FOLLOW SINI DEAR


TABUNG STUDY ^^,





BLOG ARCHIEVES