♡ T R I P L E-E L ♡
Jalan-jalan TESCO :D
Thursday, 10 April 2014 • 01:47 • 0 si comel
Assalamualaikum semua :)

hmm , kekok pulak rasa nak menaip ni ..
dah lama tak update blog kesayangan ni .. hehe
Isnin lepas Hanan ajak kawan Hanan , Izyan 
pergi sekolah .. buat apa ?
pergi ambil sijil berhenti sekolah lerr ..

lepas tu , kita orang pergi jalan-jalanhttp://matcuoi.com
 kat TESCO dengan kawan Hanan sorang lagi , Seroh :D
ni sempat lagi selfie bagai .. 
nasib baik orang tak tengok tahu .. hehe








gambar kita orang semuanye senyummm :)
tak ada yang sengih except ada yang satu tu ..
jumpa tak siapa ? hehe 

okayla , dah pukul 1.30 pagi dah ni ..
malam ni kena tidur awal nanti susah nak bangun 
pulak esok macam subuh pagi tadi ..
mane taknyer , dah Cik Owl ni pukul 4 baru nak tidurr ..
nasib baik mata tak jadi macam panda comel tu
hampeh betul Hanan ni :D

.GOOD.NIGHT.DEAR.http://matcuoi.com




PASTFUTURE
AWAK CARI APA ?



// MAD WORLD~


✿THE OWNER✿


-->ASSALAMUALAIKUM :)<--

Welcome to my blog.
Hey , I'm Nur Hanan Aqilah Abu Bakar.
Unofficially 20 years old.
Follow my blog? Tell me! I'll follow u back dear
Please be nice here okay. You'll be blessed
Tq dalim :)

twitter : @nurhananaqilah
instagram : @hnnaqilah

mood : Rinduuu ~
http://matcuoi.com
 Cute Visitor[s]ღ
GIVE ME YOUR WORDS !
✖ no harsh words !
✔ url blog sahaja dibenarkan
❣ link iklan tak akan diendahkan
♪//HARAP MAKLUM//♪



FOLLOW SINI DEAR


TABUNG STUDY ^^,





BLOG ARCHIEVES