♡ T R I P L E-E L ♡
Memang ni musim demam ek ?
Thursday, 10 April 2014 • 21:18 • 0 si comel
Assalamualaikum http://matcuoi.com

Siapa rasa sekarang ni musim panas ...?
haaa .. memang panas sampaikan malam pun berpeluh ..
bila dah panas mesti pasang aircond ..
habis naiklah bil elektrik bulan ni ...

mana taknyer , dah tiap-tiap malam buka
tapi Hanan buka kejap saja masa antara Maghrib dan Isya'
nak bagi suhu bilik sejuk sikit ..
lepas tu , tutup balik and then buka kipas ..
http://matcuoi.com
kalau nak diikutkan 24 jam Hanan nak pasang ..
tak pasal-pasal bil naik tinggi melambung !
kesian abah pulak nak kena bayar mahal-mahal
HEHE

semalam Hanan cari tutorial macam mana nak letak
cute icon dalam post macam yang kat atas tu ..
last-last jumpa jugak ,bukan senang cari
sebabnyer kebanyakan tutorial tu hanya untuk
old interface sahaja ..

tapi tak apa sebab semuanyer BERBALOI !http://matcuoi.com





PASTFUTURE
AWAK CARI APA ?



// MAD WORLD~


✿THE OWNER✿


-->ASSALAMUALAIKUM :)<--

Welcome to my blog.
Hey , I'm Nur Hanan Aqilah Abu Bakar.
Unofficially 20 years old.
Follow my blog? Tell me! I'll follow u back dear
Please be nice here okay. You'll be blessed
Tq dalim :)

twitter : @nurhananaqilah
instagram : @hnnaqilah

mood : Rinduuu ~
http://matcuoi.com
 Cute Visitor[s]ღ
GIVE ME YOUR WORDS !
✖ no harsh words !
✔ url blog sahaja dibenarkan
❣ link iklan tak akan diendahkan
♪//HARAP MAKLUM//♪



FOLLOW SINI DEAR


TABUNG STUDY ^^,





BLOG ARCHIEVES