♡ T R I P L E-E L ♡
Risiko ? Fuhhhh
Wednesday, 30 April 2014 • 00:05 • 0 si comel
Assalamualaikum , hai !




Minggu nih banyak sangat masalah yang ada 
sebabkan Hanan ni cuai sangat-sangat ..
gatal sangat nak edit lebih-lebih
ni la padahnya kalau pakai blogskin ..
kena tanggung risiko yang tak disangka-sangka 
akan jadi . huhu


Tapi Hanan still guna blogskin sebab 
i really like it whatever happen to it *brokenenglish :D
last-last Hanan pakai blogskin lain
nasib baik makan masa kejap je untuk edit balik
lega betul tau ..


Haa , sekarang tengah konfius macam mana la
nak wujudkan reply to comment ni 
ingatkan blog Hanan dah ada , tut tut takde jugak ! 
hampeh betul .. sori Eiking , Hanan ter'salah' bagi info laa
malu betul Hanan ( = .=)~


kalau ada siapa-siapa yang tahu step by step ,
please inform Hanan ek .. 
sambil-sambil nak tolong kawan blogger yang lain

 http://matcuoi.com



PASTFUTURE
AWAK CARI APA ?



// MAD WORLD~


✿THE OWNER✿


-->ASSALAMUALAIKUM :)<--

Welcome to my blog.
Hey , I'm Nur Hanan Aqilah Abu Bakar.
Unofficially 20 years old.
Follow my blog? Tell me! I'll follow u back dear
Please be nice here okay. You'll be blessed
Tq dalim :)

twitter : @nurhananaqilah
instagram : @hnnaqilah

mood : Rinduuu ~
http://matcuoi.com
 Cute Visitor[s]ღ
GIVE ME YOUR WORDS !
✖ no harsh words !
✔ url blog sahaja dibenarkan
❣ link iklan tak akan diendahkan
♪//HARAP MAKLUM//♪



FOLLOW SINI DEAR


TABUNG STUDY ^^,





BLOG ARCHIEVES