♡ T R I P L E-E L ♡
Liebster Award #2 #3
Thursday, 8 May 2014 • 23:04 • 2 si comel
Assalamualaikum ...


Entry kali nih khas untuk Liebster Award ..
Thanks to Aad  dan Ann sebab sudi tag Hanan untuk award ni  ..
Kumpul punya kumpul , Hanan dah dapat 3 award ..
ecece .. kumpul tu bunyi macam banyak je .. HAHA 
it's okay , i really appreciate it :)

okay kali ni Hanan nak jawab semua sekali gus ..
pastu Hanan nak skip 2 rule yang kena tag 11 orang and 
ask them 11 questions tuu .. mihmih

so , here we go .. let's start !


Soalan yang Aad bagi :

1- Macam mana nak hilangkan stress ?  
- Hanan akan makan ! Hahaha .. Kalau ada coklat , lagi best sebab lebih menenangkan ..

2- Belajar dekat mane ? Dari tahun ?
- Buat masa ni Hanan still tak belajar sebab baru lepas result STAM . Tunggu nak masuk U la bulan 9 nanti . Doakan ye :) .  Tapi sebelum ni Hanan belajar kat Maahad Muhammadi Perempuan  .. Kenal ?

3-Idola sepanjang masa . Kenapa?
- Nabi Muhammad SAW .. Baginda cukup perfect untuk dijadikan idola sepanjang masa !

4-Makanan Favourite ?
- Tak tahu .. Hehe .. Mana yang Hanan rasa sedap , itulah favourite Hanan .. :D

5-Baju yang selalu dipakai masa keluar .
- Baju kurung always .. Tak pun blouse or t shirt labuh .. Hehe .. Just simple . Hanan tak pandai nak bergaya ~

6-HP jenis ape ?
- Nak jawab pun malu ... Huhu .. NOKIA biasa-biasa je yunk :(

7-Soal Agama.. Bab ape ?
- Suka bab nahu , feqah dan syariah .. Sebab time STAM tahun lepas Hanan ada belajar :)

8-Cita-cita ?
- Tak ada .. Memang tak logik ! Biar takdir yang tentukan semua tu ....

9-Kenangan Manis ?
- Umrah with my family masa 2012 .... Hope dapat pergi lagi .. Ameen ~~

10-Kenangan Pahit ?
- Time kecil kecil dulu pernah hampir lemas sebab duk main tepi parit depan rumah .. 2 kali tau !

11-Kali terakhir jumpa parents ?
- 1/2 jam yang lalu .. Now , Hanan duk dalam bilik .. Hehe

Soalan yang Ann bagi :

1-Kali terakhir basuh kereta :
- Bulan lepas .. Alamak .. Patutla kereta berdebu pelik .. HAHA :D

2-Semalam makan apa ?
- Ikan goreng tawar cicah air asam .. Simple but sedap ! Hanan siap tambah nasi tahu ! Heheh

3-Impian masa kecil ?
- Nak jadi doktor kononnya .. Hahah

4-Pernah nyanyi lagu kat tandas ? Lagu apa ?
- Memang pernah masa kecil dulu laaaaa .. Sekarang tak dah .. Lagu apa , Hanan tak ingat sebab toooooo much :D

5-Baju apa paling addicted nak pakai kalau keluar ? Warna ?
- Baju labuh or blouse je .. Hanan pilih warna selamat , yang gelap-gelap sikit ..

6-Berapa kali pernah tendang pintu kalau gaduh ?
- Tak pernah .. Sebab nak gaduh pun susah sebab Hanan tak cakap sangat dengan kakak Hanan .. Kitorang tak rapat even kitorang ni 2 beradik je ..

7-Dekat sekolah dulu pernah tak belanja member makan ? Berapa ?
- Pernah tapi tak ingat berapa sebabnya Hanan jarang belanja .. Heheh .. Jimat duit sebab duk asrama :)

8-Pernah tak , tak siapkan kerja sekolah ?
- Memang banyak kali .. Heheh .. Kena denda pun ada .. Gelabah giler la kalau cikgu minta suruh hantar ... Kadang-kadang urgent , kawan baik hati kasi 'pinjam' jawapan diorang .. Hahaha

9-Kalau dapat duit seringgit , beli apa dekat 7e ...?
- Tak beli pape .. Sebab jarang masuk 7e ..

10-Charge fon tak seminit yang lalu ?
- Tak .. Baru je caj semalam .. And now still full lagi ...

11-Suka basuh baju atau basuh pinggan ?
-Hanan suka basuh pingggan sebab kalau setiap kali habis makan kat rumah , Hanan akan kutip semua pinggan dengan rela hati ... Kalau tak kutip , nanti ada orang suruh juga .. Tapi , lama-lama Hanan dah terbiasa dan makin suka ! Hehehe


Finally , berjaya juga Hanan jawab semua 22 soalan tu .. Hehehe ..
Anyway , enjoys ur reading .. Jemput komen ek :)

Labels:



PASTFUTURE
AWAK CARI APA ?



// MAD WORLD~


✿THE OWNER✿


-->ASSALAMUALAIKUM :)<--

Welcome to my blog.
Hey , I'm Nur Hanan Aqilah Abu Bakar.
Unofficially 20 years old.
Follow my blog? Tell me! I'll follow u back dear
Please be nice here okay. You'll be blessed
Tq dalim :)

twitter : @nurhananaqilah
instagram : @hnnaqilah

mood : Rinduuu ~
http://matcuoi.com
 Cute Visitor[s]ღ
GIVE ME YOUR WORDS !
✖ no harsh words !
✔ url blog sahaja dibenarkan
❣ link iklan tak akan diendahkan
♪//HARAP MAKLUM//♪



FOLLOW SINI DEAR


TABUNG STUDY ^^,





BLOG ARCHIEVES