♡ T R I P L E-E L ♡
Banyak jealous ==
Thursday, 8 May 2014 • 16:52 • 0 si comel
Assalamualaikum ◕‿◕


Ni ni , cuba tengok gambar kat bawah nih ...




Jealous tak ? Haa , Tirah ni kawan Hanan ...
untung sangat-sangat dye dapat iphone 5s from parents dye ..
dye ni memang beruntung .. dahla 2 beradik je 
otak geliga sangat-sangat sebab tu always dapat gifts 
yang awesome gitu 


Tak silap Hanan , dulu pernah dapat DSLR ..
sebabnya dye dapat 8a masa PMR .. huhu ..
sekarang Tirah belajar kat UiTM Shah Alam ..
tak silap Hanan la ..


Bila la dapat keluar sama-sama lagi ramai-ramai
dengan geng yang lain ..
kalau keluar , tak sah kalau tak main boling ..
kitorang ni kaki boling kalau nak tahu .. HAHA
http://matcuoi.com






PASTFUTURE
AWAK CARI APA ?



// MAD WORLD~


✿THE OWNER✿


-->ASSALAMUALAIKUM :)<--

Welcome to my blog.
Hey , I'm Nur Hanan Aqilah Abu Bakar.
Unofficially 20 years old.
Follow my blog? Tell me! I'll follow u back dear
Please be nice here okay. You'll be blessed
Tq dalim :)

twitter : @nurhananaqilah
instagram : @hnnaqilah

mood : Rinduuu ~
http://matcuoi.com
 Cute Visitor[s]ღ
GIVE ME YOUR WORDS !
✖ no harsh words !
✔ url blog sahaja dibenarkan
❣ link iklan tak akan diendahkan
♪//HARAP MAKLUM//♪



FOLLOW SINI DEAR


TABUNG STUDY ^^,





BLOG ARCHIEVES