♡ T R I P L E-E L ♡
Help me ... Can you ?
Thursday, 8 May 2014 • 00:48 • 3 si comel
Assalamulaikum 



Awak awak ... 
Hanan nak minta cadangan korang semua ni ..
Can you give me title lagu yang best best sikit ...
Hanan nak tukar la lagu Hanan yang ada sekarang sebabnya
terlalu rancak la .. terkejut beruk silap hari bulan nanti
kalau orang buka blog nih .. hehe ..
Kalau bising , korang pause jew lagu tu okey :)


Hanan nak yang music english yang slow gitu ..
Hanan tak reti la nak pilih lagu ni ..
Dulu Hanan cakap tak nak letak lagu ,
sekarang nak pulak .. Pelik la Hanan nih .. :D


Biasalah mood manusia selalu berubah-ubah .. huhu ..
Tolong eh , awak-awak yang pro tuu ?! 
http://matcuoi.com





PASTFUTURE
AWAK CARI APA ?



// MAD WORLD~


✿THE OWNER✿


-->ASSALAMUALAIKUM :)<--

Welcome to my blog.
Hey , I'm Nur Hanan Aqilah Abu Bakar.
Unofficially 20 years old.
Follow my blog? Tell me! I'll follow u back dear
Please be nice here okay. You'll be blessed
Tq dalim :)

twitter : @nurhananaqilah
instagram : @hnnaqilah

mood : Rinduuu ~
http://matcuoi.com
 Cute Visitor[s]ღ
GIVE ME YOUR WORDS !
✖ no harsh words !
✔ url blog sahaja dibenarkan
❣ link iklan tak akan diendahkan
♪//HARAP MAKLUM//♪



FOLLOW SINI DEAR


TABUNG STUDY ^^,





BLOG ARCHIEVES