♡ T R I P L E-E L ♡
Liebster Award #4
Sunday, 11 May 2014 • 01:17 • 0 si comel

The Liebster awards

Assalamulaikum ...

Hai hai blogger sekalian ! 
Okey , entry kali ini khas untuk Liebster Award from Eikin si blogger manis .. ;)
Thanks sudi tag Hanan ye. I'm really really appreciate it :)
Eikin , Hanan jawab kut melayu je tau ..
Nak speaking takut salah pulak :D
. Anyway , ini award Hanan yang ke-4 ...
Alhamdulillahhhhh ~~

But sebelum tu , Hanan akan skip 2 rules like Liebster Award before ..
Hanan nak skip yang kena tag orang and 
bagi soalan-soalan untuk diorang jawab tu ..
mohon jangan di marah ya ~ hehe

So , let's start perah otak .. Hehe ..


Soalan yang Eikin Sofi bagi :

1. How long you have been blogging?
- Dah 2 tahun lebih dah kot .. Since 11 Ogos 2011 lagi .. Hehe

2. In your purse rw , how much money that you got?
- Ten ringgit ! Hahaha

3. Your crush name started with what alphabet?
- Hmmm ... 'Z' maybe ?! :D

4. List 2 songs that you doesn't know what the song means by.
- Kalau lagu english semua Hanan layan tanpa memahami maksud ... Yang betul2 favourite baru teliti betul-betul .. Hee

5. Doraemon or Shin Chan?
- Doraemon ! Peminat setia time kecik2 dulu .. Siap ada koleksi komik lagi tau ! Jangan main-main ... :D

6. Your dream house?
- Tak kisah macam mana pun asalkan satu keluarga Hanan selesa ... Pastu complete dengan semua kemudahan yang ada  .. Jangan rumah macam sardin dalam tin tu .. Perghh , minta jauh laa ... Alhamdulillah , rumah sekarang pun teramat selesa dah :)

7. Being a teacher or a police officer?
- Police officer maybe .. But i like both :D

8. Name of your favourite singer / band ?
- Dunno .. Hanan jarang dengar lagu so tak ada favourite singer .. Yang mana sedap didengar , Hanan layan je .. Kihkih

9. What is your talent but it's weird in people eyes?
- Boleh gerakkan telinga ! Hahaha .. Time duk hostel dulu pernah buat . Kawan Hanan cakap Hanan unik +++ pelik ! :D

10. How was your feeling when you have to answer all of these questions?
- Enjoy sangat sangat ! Thanks Eikin for these awesome questions ! ;)


Yahhhh , finally siap jawab semua soalan yg Eikin bagi ..
but kenapa ada 10 soalan je ? ?
Hanan tertanya-tanya sambil jawab soalan tadi ..
Duk kira banyak kali takut salah :D

Labels:



PASTFUTURE
AWAK CARI APA ?



// MAD WORLD~


✿THE OWNER✿


-->ASSALAMUALAIKUM :)<--

Welcome to my blog.
Hey , I'm Nur Hanan Aqilah Abu Bakar.
Unofficially 20 years old.
Follow my blog? Tell me! I'll follow u back dear
Please be nice here okay. You'll be blessed
Tq dalim :)

twitter : @nurhananaqilah
instagram : @hnnaqilah

mood : Rinduuu ~
http://matcuoi.com
 Cute Visitor[s]ღ
GIVE ME YOUR WORDS !
✖ no harsh words !
✔ url blog sahaja dibenarkan
❣ link iklan tak akan diendahkan
♪//HARAP MAKLUM//♪



FOLLOW SINI DEAR


TABUNG STUDY ^^,





BLOG ARCHIEVES