♡ T R I P L E-E L ♡
Ohh L.A.N.
Sunday, 4 May 2014 • 23:51 • 0 si comel
 Hey hey Assalamualaikum !
*gayagangstercelup :D




ohh myyyy .. 
minggu ni Hanan dapat 3 tag Liebster Award Nomination ..
thanks because choosing me .. hehe
by the way , Hanan baru post 1 daripada 3 Awards tuu ..
takpe2 , Hanan akan jawab juga soalan-soalan tu
cepat atau lambat okay .. sabar eh .


lagipun , wifi agak low sekarang sebab tak reload lagi 
nanti 7 Mei ni baru laju balik .. hehe
nak balas kunjungan awak-awak semua pun macam
tak mengizinkan gitu ... huhu


sekarang Hanan tak berapa sihat lagi 
batuk still ada sikit-sikit lagi
ni pun suara Hanan dah much better but serak sikit-sikit 
kalau semalam-semalam punya , suara Hanan dah 
macam gangster apa dah .. kasar sangat-sangat
sekarang selsema pula yang kena .. 
sabar jelah ~~


harap-harap la Hanan cepat sihat ..
doakan Hanan eh :)

http://matcuoi.com







PASTFUTURE
AWAK CARI APA ?



// MAD WORLD~


✿THE OWNER✿


-->ASSALAMUALAIKUM :)<--

Welcome to my blog.
Hey , I'm Nur Hanan Aqilah Abu Bakar.
Unofficially 20 years old.
Follow my blog? Tell me! I'll follow u back dear
Please be nice here okay. You'll be blessed
Tq dalim :)

twitter : @nurhananaqilah
instagram : @hnnaqilah

mood : Rinduuu ~
http://matcuoi.com
 Cute Visitor[s]ღ
GIVE ME YOUR WORDS !
✖ no harsh words !
✔ url blog sahaja dibenarkan
❣ link iklan tak akan diendahkan
♪//HARAP MAKLUM//♪



FOLLOW SINI DEAR


TABUNG STUDY ^^,





BLOG ARCHIEVES