♡ T R I P L E-E L ♡
Protect your eyes please ..
Saturday, 17 May 2014 • 14:57 • 2 si comel

Hai hai ..
Assalamualaikum 


Haa , mesti korang tertanya-tanya
apa maksud tajuk entri Hanan tu kan ??




Ni haa , jaga mata korang dengan memakai
cermin mata hitam masa drive tuu ..
Pedulikan jerawat kat dagu yang tak seberapa tu ..
Hehehe ;)

Kalau korang drive time pagi-pagi kan ,
cahaya matahari tu memang agak menyilaukan mata kan ..
Time petang pun silau juga tapi tak sesilau yang pagi punya ..
Kalau yang duk sebelah driver pun boleh pakai ..
Kenalah nampak awesome macam si driver jugak kan ?!
HAHA:D


Ramai yang tak kisah sebab kebanyakan cermin kereta diorang
dah ada tinted tapi ia tetap bahaya untuk mata ..
Hanan pun sebelum ni tak ambil kisah juga ..
Lepas tuu , kawan Hanan tegur Hanan ..
Mula-mula macam segan jugakla nak pakai ..
Sebab nampak tersangatlah POYO !!
Last-last , Hanan tak kisah , peduli apakan ..


Start hari tu Hanan pakai la cermin mata ni ..
Hanan main beli je spek tuu .
Tapikannnn ,
umi cakap spek ni tak sesuai untuk Hanan sebab 
macam orang lelaki punya ..
Waaaa !! Betul ke korang rasa ?? Hmmm ..


**Ni rasa macam nak tukar beli yang baru ni ..
Aishhhh :/



PASTFUTURE
AWAK CARI APA ?



// MAD WORLD~


✿THE OWNER✿


-->ASSALAMUALAIKUM :)<--

Welcome to my blog.
Hey , I'm Nur Hanan Aqilah Abu Bakar.
Unofficially 20 years old.
Follow my blog? Tell me! I'll follow u back dear
Please be nice here okay. You'll be blessed
Tq dalim :)

twitter : @nurhananaqilah
instagram : @hnnaqilah

mood : Rinduuu ~
http://matcuoi.com
 Cute Visitor[s]ღ
GIVE ME YOUR WORDS !
✖ no harsh words !
✔ url blog sahaja dibenarkan
❣ link iklan tak akan diendahkan
♪//HARAP MAKLUM//♪



FOLLOW SINI DEAR


TABUNG STUDY ^^,





BLOG ARCHIEVES