♡ T R I P L E-E L ♡
WhoHAA Amat Lumayan ~
Monday, 12 May 2014 • 01:11 • 7 si comel
Assalamulaikum ..

Hai hai ..
Malam ni Hanan nak review pasal WhoHAA ..
Pernah dengar tak ? Hanan pun baru tahu tau ..
Rugi betul selama ni ..

Meh Hanan review sikit-sikit ...







Lepas korang dah cukup kumpul points tertentu ..
Korang boleh redeem hadiah-hadiah menarik macam
yang dekat bawah ni ..








Haaa , ni baru sikit tau hadiah yang Hanan review ..
Berlambak lagi kalau korang nak tahu ..
Hanan pun tengah bertungkus-lumus kumpul points ..
Baru je dapat 150 points .. Huhu ..

Rugi tau kalau tak join benda-benda macam ni ..
Kalau nak join , boleh register dekat SINI SINI !!
Takde susah mana eh nak register ..
Benda basic je dye suh isi :)


Okay , jawab elok-elok soalan tu ..
Kang rugi pulak points yang dye bagi .. Hehehe ..
Good luck guys !


**Pssstt , hanya untuk batch 1996 dan ke bawah sahaja 



Labels:



PASTFUTURE
AWAK CARI APA ?



// MAD WORLD~


✿THE OWNER✿


-->ASSALAMUALAIKUM :)<--

Welcome to my blog.
Hey , I'm Nur Hanan Aqilah Abu Bakar.
Unofficially 20 years old.
Follow my blog? Tell me! I'll follow u back dear
Please be nice here okay. You'll be blessed
Tq dalim :)

twitter : @nurhananaqilah
instagram : @hnnaqilah

mood : Rinduuu ~
http://matcuoi.com
 Cute Visitor[s]ღ
GIVE ME YOUR WORDS !
✖ no harsh words !
✔ url blog sahaja dibenarkan
❣ link iklan tak akan diendahkan
♪//HARAP MAKLUM//♪



FOLLOW SINI DEAR


TABUNG STUDY ^^,





BLOG ARCHIEVES