♡ T R I P L E-E L ♡
Kita tumpang sedih juga :/
Monday, 30 June 2014 • 01:10 • 0 si comel

Assalamualaikum ^^,



Bermoreh dengan KitKat la malam ni sambil-sambil
baca gosip-gosip retis terkini dalam paper ..
Dah lama Hanan tak melayan KitKat nih .. 
Tak ada masa loh nak pi beli ..
Hehehe ...


Okay okay , cakap cakap pasal KitKat ni teringat pula kat Zizan Razak ..
Tengahari tadi Hanan tengok Melodi kat TV3 ...
Lepas tu di akhir rancangan tu Zizan cakap itu last day dia kat Melodi ..
Alaaa ... Tak best lah kalau tak ada Zizanggg :(
Zizan kalau dengan Awal memang awesome !
Sedih pulak Hanan tengok Zizan nangis ..
Tak pernah-pernah aku tengok dia macam tu ...
Huhuhu ..


Hmmmm ,
Hanan duk bajet bajet nak beli hadiah GA Khamis ni ..
Tapikannn , tak ada sorang pon yg suggestkan kat Hanan apa-apa ..
Sedihnyaaa ... Takpe2 , mesti korang busy kan ??!
To siapa-siapa yang available ,
korang rasa Hanan patut beli apa ye ???
Respon kalian amatlah dihargai .. Hehe


//SELAMAT BERPUASA semua !!//
*Jangan lupa bangun sahur ye :3




PASTFUTURE
AWAK CARI APA ?



// MAD WORLD~


✿THE OWNER✿


-->ASSALAMUALAIKUM :)<--

Welcome to my blog.
Hey , I'm Nur Hanan Aqilah Abu Bakar.
Unofficially 20 years old.
Follow my blog? Tell me! I'll follow u back dear
Please be nice here okay. You'll be blessed
Tq dalim :)

twitter : @nurhananaqilah
instagram : @hnnaqilah

mood : Rinduuu ~
http://matcuoi.com
 Cute Visitor[s]ღ
GIVE ME YOUR WORDS !
✖ no harsh words !
✔ url blog sahaja dibenarkan
❣ link iklan tak akan diendahkan
♪//HARAP MAKLUM//♪



FOLLOW SINI DEAR


TABUNG STUDY ^^,





BLOG ARCHIEVES