♡ T R I P L E-E L ♡
No words , no title ..
Friday, 27 June 2014 • 22:42 • 2 si comel

Assalamualaikum ...


Cakkkk !! Hehehe .
Okay fine lama dah tak jenguk blog kesayangan ni ..
Hanan teramat busy sekarang ni ...
Busy apakah ?
Hanan busy menjahit baju la jemah oi ..
Hahaha


Busy sampai memang tak sempat la nak buka blog ni ..
Nak jenguk blogger-blogger pon tak sempat ..
Huhu .. Sorry sangat-sangat tau ....


By the way ,
bagi nak tebus kekesalan korang semua ..
Hanan akan buat mini giveaway sempena Ramadan ni ..
InsyaAllah kalau tak ada halangan ye ...
Hanan masih mencari-cari hadiah yg sesuai untuk GA nnti ..
Anyone , ada idea tak ? .. Hehe


Tapikan , Hanan tak ambil sponsor untuk GA ni ..
Sebab mini GA je kan , maaf kalau ada orang nak sponsor ..
Lain kali ye dalim  ;)




PASTFUTURE
AWAK CARI APA ?



// MAD WORLD~


✿THE OWNER✿


-->ASSALAMUALAIKUM :)<--

Welcome to my blog.
Hey , I'm Nur Hanan Aqilah Abu Bakar.
Unofficially 20 years old.
Follow my blog? Tell me! I'll follow u back dear
Please be nice here okay. You'll be blessed
Tq dalim :)

twitter : @nurhananaqilah
instagram : @hnnaqilah

mood : Rinduuu ~
http://matcuoi.com
 Cute Visitor[s]ღ
GIVE ME YOUR WORDS !
✖ no harsh words !
✔ url blog sahaja dibenarkan
❣ link iklan tak akan diendahkan
♪//HARAP MAKLUM//♪



FOLLOW SINI DEAR


TABUNG STUDY ^^,





BLOG ARCHIEVES