♡ T R I P L E-E L ♡
Makin menjadi-jadi. Aishh
Monday, 20 October 2014 • 00:02 • 1 si comel

Assalamualaikum..

Sebenarnya Hanan tak suka sangat sape yg
letak link ads dekat my chatbox...
Adik kakak abang sekalian, 
nak untung bukannyer macam tu caranya..
Dia ada caranya tersendiri, kalau buat macam tu, 
blogger mana yang suka..
Hanan dah kasi warning kat atas chatbox tu yg Hanan
tak akan layan mana-mana link..
So terima jelah uolls, jangan nak geram sangat sebab
link korang tak laku dengan cara ni semua.
Harap maaf ye.. Sorry semua, ini sebagai teguran..
Bukan sengaja nak sakitkan hati or apa apa..
Tak ada niat pun..


Kalau nak exchange link tu boleh,
contohnya awak klik mana-mana ads kat blog Hanan,
pastu tinggal la jejak kat chatbox Hanan
and mentionkan awak dah klik Hanan punyer link..
So, insyaAllah Hanan klik korang punyer ads balik ye..
Tapi sekarang Hanan TAK OPEN untuk exchange link
sebab tak sempat nak update ads yang baru..
Yang dah ada tuu semua yang lama-lama ye..
Tak berkesan pon kalau klik beribu kali pun..
Harap maklum ye korang.. Hehe


Btw, Hanan tengah cuti mid sem seminggu..
InsyaAllah Hanan akan update post kat blog ni ye..
Bahagianya dapat balik Kelantan.. Haha
Okaylaaa, dah pukul 12.01 am sudahh..
Mengantuk dahla, dah terbawa-bawa macam kat Nilai.
Kat sana kena tidur awal sebab kelas pagi pagi lagi..

Hahahaha. Night uolls ! :)
http://matcuoi.com http://matcuoi.com






PASTFUTURE
AWAK CARI APA ?



// MAD WORLD~


✿THE OWNER✿


-->ASSALAMUALAIKUM :)<--

Welcome to my blog.
Hey , I'm Nur Hanan Aqilah Abu Bakar.
Unofficially 20 years old.
Follow my blog? Tell me! I'll follow u back dear
Please be nice here okay. You'll be blessed
Tq dalim :)

twitter : @nurhananaqilah
instagram : @hnnaqilah

mood : Rinduuu ~
http://matcuoi.com
 Cute Visitor[s]ღ
GIVE ME YOUR WORDS !
✖ no harsh words !
✔ url blog sahaja dibenarkan
❣ link iklan tak akan diendahkan
♪//HARAP MAKLUM//♪



FOLLOW SINI DEAR


TABUNG STUDY ^^,





BLOG ARCHIEVES